Bájos lakás eladó Lipótvárosban

114.900.000Ft
Eladó

789

Ingatlan azonosító (ID)

52 m2

Méret

2

Szoba

1

Fürdőszoba

Leírás

Budapest V. kerületben a Lipótvárosban kínálom megvételre ezt a bájos lakást. Magas szinvonalon, teljeskörűen felújított. Ígényes , magasabb kategóriás műszaki tartalommal ellátott lakás. Ezenkívül gyönyörűszép, napfényes és erkélyes. Az erkély a nappali egyik éke, a sok szép bútor és kiegészítő mellett. Hangulatos, használható erkély, melyhez közel zöldelő fák hozzák lázba az ott űcsörgőt és  teszik hangulatossá az ott eltöltött időt.  Elosztását tekintve nappali, szeparált ( viszont nyitott ) konyha,-étkezővel, hálószoba, fürdőszoba és gardrób – tároló helyiség. Utcai nézetű szobái vannak, melyek ablakai csendes, hangulatos, zöldelő utcára néznek. A lakásban légkondícionáló is helyet kapott. Az ablakokon elektromos redőny csendesíti a kűltéri fényeket. A lakásba lépve kellemes otthon érzés keríti hatalmába az oda látogatót, s szembe tűnő az ígényesség, a báj és az átgondolt színek, terek.

Az épület az utcában a legszebb épület, s polgári hangulata magával ragadó tisztasága jó érzést kelt mindenkiben. Nagyon szép lépcsőházban lift is helyet kapott. A háznak szépen rendezett kertje van. A lépcsőházat gyönyörű oszlopok díszítik.

A lokáció tökéletes, Lipótvárosban , szép, kultúrált utcában található, közel Parlamenthez, Szabadság térhez, valamint éttermek, és számos kölekedési eszköz pár perc sétával elérhető.

Érdemes megtekinteni, kár lenne kihagyni, ezért várom jelentkezését elérhetőségeimen.

Cím

 • Ország: Magyarország
 • Település: Budapest 5. kerület
Megnyitás a Google Térképen
 • Ingatlan azonosító (ID) 789
 • Ár 114.900.000Ft
 • Ingatlan típusa Lakás
 • Ingatlankínálat típusa Eladó
 • Szoba 2
 • Fürdőszoba 1
 • Méret 52 m2
 • Emelet 2
 • Nézet utcai

Hasonló ingatlanok

Eladó felújított lakás Erzsébet körúton

Eladó

7 hónap telt el a közzététel óta

Budapest VII. kerületben az Erzsébet körúton szép házban eladó  2.emeleti ,ketté osztott lakás, nagyobbik fele. A lakás használati megosztással eladó , a mellette található 30m2-es lakás már a felújítás alatt elkelt! Minden mérő óra: víz-villany külön van a két lakásban! Ez a nagyobbik lakás 43,49 nm + 9,5 nm galéria = 48,24 nm  A lakás 2. …<p class="read-more"> <a class="" href="https://mmproperty.hu/ingatlan/elado-felujitott-lakas-erzsebet-koruton/"> <span class="screen-reader-text">Eladó felújított lakás Erzsébet körúton</span> Read More »</a></p>

48 m2
2
1
Panorámás,erkélyes

Eladó

Panorámás,erkélyes

94.900.000Ft
1 év telt el a közzététel óta

Budapest V. kerületben a Lipótvárosban ,Szemere utcában eladó erkélyes, panorámás, szép lakás. Rendezett ,liftes ház 7. emeletén található, ahonnan csodálhatjuk a panorámát. A lakás 2,5 szobás,86 nm-es és ideális elosztású.  Az erkély mérete 12 nm, jól használható. Bármikor megtekinthető, keressen elérhetőségeimen.

86 m2
2,5
1
Egyedi lakás Budapest belvárosában

Eladó

2 év telt el a közzététel óta

Egyedi lakás Budapest belvárosában Budapest V. kerületben eladó egyedi megoldásokkal kialakított, gyönyörűen felújított ingatlan. Olyan egyedi megoldásokkal, stílusosan kialakított, amilyet igazán ritkán talál a piacon.Most lehetősége nyílik tulajdonosa lenni ennek a gyönyörű otthonnak. Alaprajza átlátható, ideális elosztású,- valamint hatalmas, jól élhető tereket rejtő.Gyönyörű nyílászáróin beárad a napfény, átjárja a lakás helyiségeit.Különlegessége továbbá az ún. SMART …<p class="read-more"> <a class="" href="https://mmproperty.hu/ingatlan/egyedi-lakas-budapest-belvarosaban/"> <span class="screen-reader-text">Egyedi lakás Budapest belvárosában</span> Read More »</a></p>

175 m2
5
2