Kuriózum belváros szívében

89.900.000Ft
Eladó

3475

Ingatlan azonosító (ID)

62 m2

Méret

2,5

Szoba

2

Fürdőszoba

Leírás

Budapest V. kerületben a Nemzeti Múzeumra néző lakás eladó. Páratlan adottságok, átgondolt alaprajz, izléses felújítás jellemzi. Az ingatlan teljeskörű felújítása a közelmúltban történt, így Ön az első tulajdonos ezt követően.

Nagy előnye az elosztása, mert 62 nm-en található egy nappali, 2 háló, 2 fürdő, külön konyha, valamint előszoba is!
A felújítás során teljes gépészet cseréje megtörtént, új cirkó kondenzációs kazánnal, külön tartállyal, hogy mindkét fürdőben legyen egyszerre melegvíz.
Padlótól a plafonig minden kicserélve, az ablakok 3 rétegű üvegezést kaptak, ezáltal biztosítják a nyugalmat otthonában.A teljes bútorzat az ár részét képezi!

Azonnal költözhető és szivesen ajánlom saját részre, vagy befektetésnek is, mert könnyedén és magas áron kiadható,. Kereslet van a piacon az ilyen szép és igényes lakások iránt a bérlők tekintetéből is.  Szivesen segítek megtalálni a megfelelő bérlőt, amennyiben befektetésnek vásárolná meg.

Bármikor megtekinthető, keressen elérhetőségeimen

Cím

 • Ország: Magyarország
 • Település: Budapest 5. kerület
Megnyitás a Google Térképen
 • Ingatlan azonosító (ID) 3475
 • Ár 89.900.000Ft
 • Ingatlan típusa Lakás
 • Ingatlankínálat típusa Eladó
 • Szoba 2,5
 • Fürdőszoba 2
 • Méret 62 m2
 • Emelet 1
 • Nézet panorámás

Hasonló ingatlanok

Andrássyn szép lakás

Eladó

4 hónap telt el a közzététel óta

Budapest VI.  kerületben eladó az Andrássy út elején egy 68nm 4.em,  liftes házban, utcai nézetű  szép lakás. Elosztása: nappali, háló, konyha+közöstér, 2 fürdőszoba egy fürdőkádas es egy tusolós valamint 2 wc. Az ingatlan 2017-ben  teljeskörűen felújított,  mivel a fűtés házközponti egy cirkó került beépítésre,mely megkönnyíti azt a lehetőséget, amennyiben később  leválni a fűtési rendszerről. Ideális. …<p class="read-more"> <a class="" href="https://mmproperty.hu/ingatlan/andrassyn-szep-lakas/"> <span class="screen-reader-text">Andrássyn szép lakás</span> Read More »</a></p>

68 m2
2
2
Parlamentnél panorámás lakás eladó

Eladó

4 hónap telt el a közzététel óta

Parlamentnél eladó egy 3,5 szobás, panorámás lakás. Befektetésnek is kíváló,  jelenleg irodaként funkcionál. Könnyedén kiadható magasabb bérleti díjért. Ideális elosztású. Mérete:113 nm. Földszinti lakás, viszont ablakaiból látni a Dunát, Budát. Szép, liftes házban található. Ár: 179,9 M Ft   Bármikor megtekinthető, keressen elérhetőségeimen.

113 m2
3,5
1
Felújított , panorámás lakás eladó Váci utcánál

Eladó

11 hónap telt el a közzététel óta

Budapest legértékesebb területén, az V. kerületben a Fővám térnél, a Váci utca sarkon  található , ígényes ,  felújított lakást kínálom megvételre. A feújítás magas színtű anyagokkal kivitelezett, s egy ideális alaprajzzal párosul. Átgondolt , megtervezett otthon. Egyedi ,izgalmas stílusa van,   részletgazdag megoldásokkal. Mérete 83 nm. Utcai ablakaiból panoráma tárul elénk, a Dunát is csodálhatjuk. …<p class="read-more"> <a class="" href="https://mmproperty.hu/ingatlan/felujitott-panoramas-lakas-elado-vaci-utcanal/"> <span class="screen-reader-text">Felújított , panorámás lakás eladó Váci utcánál</span> Read More »</a></p>

83 m2
3
2