Kuriózum belváros szívében

89.900.000Ft
Eladó

3475

Ingatlan azonosító (ID)

62 m2

Méret

2,5

Szoba

2

Fürdőszoba

Leírás

Budapest V. kerületben a Nemzeti Múzeumra néző lakás eladó. Páratlan adottságok, átgondolt alaprajz, izléses felújítás jellemzi. Az ingatlan teljeskörű felújítása a közelmúltban történt, így Ön az első tulajdonos ezt követően.

Nagy előnye az elosztása, mert 62 nm-en található egy nappali, 2 háló, 2 fürdő, külön konyha, valamint előszoba is!
A felújítás során teljes gépészet cseréje megtörtént, új cirkó kondenzációs kazánnal, külön tartállyal, hogy mindkét fürdőben legyen egyszerre melegvíz.
Padlótól a plafonig minden kicserélve, az ablakok 3 rétegű üvegezést kaptak, ezáltal biztosítják a nyugalmat otthonában.A teljes bútorzat az ár részét képezi!

Azonnal költözhető és szivesen ajánlom saját részre, vagy befektetésnek is, mert könnyedén és magas áron kiadható,. Kereslet van a piacon az ilyen szép és igényes lakások iránt a bérlők tekintetéből is.  Szivesen segítek megtalálni a megfelelő bérlőt, amennyiben befektetésnek vásárolná meg.

Bármikor megtekinthető, keressen elérhetőségeimen

Cím

 • Ország: Magyarország
 • Település: Budapest 5. kerület
Megnyitás a Google Térképen
 • Ingatlan azonosító (ID) 3475
 • Ár 89.900.000Ft
 • Ingatlan típusa
 • Ingatlankínálat típusa
 • Szoba 2,5
 • Fürdőszoba 2
 • Méret 62 m2
 • Emelet 1
 • Nézet panorámás

Hasonló ingatlanok

Panorámás ,erkélyes lakás eladó

Eladó

10 hónap telt el a közzététel óta

Budapest belvárosában a Belgrád rakparton szép épületben PANORÁMÁS, ERKÉLYES lakás eladó. A lakás a negyedik emeleten található, liftes, remdezett, szép házban. Mérete: 100 nm. ( 2 hrsz-on). Felújítandó állapotú, jelenleg négy szobás. Elegáns lakás varázsolható belőle, ideális elosztású, erkélyes, panorámás. Ár: 315 M FT Bármikor megtekinthető, keressen elérhetőségeimen.

100 m2
4
1
Palotanegyedben

Eladó

Palotanegyedben

98.900.000Ft
8 hónap telt el a közzététel óta

 Budapest Palotanegyedében egy 70m2-es, étkező-nappali + 2 hálószobás, konyhával, fürdőszobával rendelkező, napfényes, utcai nézetű, teljes körűen, minőségi módon felújított, elegáns lakás. A lakásban minőségi, egyedi darabok díszítik a tereket, így emelve magasabb szintre a megélhető luxust. Az előnyös tér kihasználása és az eltérő stílusjegyek összessége harmonikus egységet teremt az enteriőrben, ami egyszerre elegáns, egzotikus és […]

70 m2
3
1
Újszerű lakás Ó utcában eladó

Eladó

4 hét telt el a közzététel óta

Budapest 6. kerületében, a Bliss Hotel épületében, az Ó utcában eladó egy teljeskörűen felújított tégla építésű lakás. 4. emeleti, 55 nm, 2 szobás, utcai nézetű, erkélyes (2 nm). A Fan coil -nak köszönhetően a tulajdonos hőérzetének megfelelően szabályozhatja a hűtést/fűtést. A teljes berendezés, burkolatok kicserélésre kerültek. Az ingatlant tágas terek jellemzik Ideális elosztású. Az épület […]

55 m2
2
1