Palotanegyedben

98.900.000Ft
Eladó

4649

Ingatlan azonosító (ID)

70 m2

Méret

3

Szoba

1

Fürdőszoba

Leírás

 Budapest Palotanegyedében egy 70m2-es, étkező-nappali + 2 hálószobás, konyhával, fürdőszobával rendelkező, napfényes, utcai nézetű, teljes körűen, minőségi módon felújított, elegáns lakás.
A lakásban minőségi, egyedi darabok díszítik a tereket, így emelve magasabb szintre a megélhető luxust.
Az előnyös tér kihasználása és az eltérő stílusjegyek összessége harmonikus egységet teremt az enteriőrben, ami egyszerre elegáns, egzotikus és hagyománytisztelő.
A lakás új nyílászárókkal, víz-, villany hálózattal, hőszivattyús hűtés-fűtéssel rendelkezik.
A beépített bútorok egyedileg elkészített darabok. A konyha teljes gépesítéssel – sütő, hütő, mosogatógép, páraelszívó berendezésekkel felszerelt.
A körút közelsége pár percnyi sétával lehetőséget ad számtalan üzlet, étterem elérésére, illetve a tömegközlekedési lehetőségek is 1-2 perc alatt elérhetőek.
A lakás tartozéka, így a vételár részét is képezi a konyhabútor a beépített gépekkel, a fürdőszobai mosdó, a beépített gardróbszekrény,, továbbá a kiváló minőségben kivitelezett, a lakásba méretezett függönyök.
A lakás további bútorzata, lámpák, textíliák esetleges megvásárlása egyedi megállapodás alapján lehetséges.
A lakás tehermentes, azonnal költözhető.
A házban engedélyezett a rövidtávú bérbeadás.
Kínálati ár: 98,9 M Ft
Bármikor megtekinthető, keressen elérhetségeimen.

Cím

 • Ország: Magyarország
 • Település: Budapest 8. kerület
Megnyitás a Google Térképen
 • Ingatlan azonosító (ID) 4649
 • Ár 98.900.000Ft
 • Ingatlan típusa
 • Ingatlankínálat típusa
 • Szoba 3
 • Fürdőszoba 1
 • Méret 70 m2
 • Felirat
 • Emelet földszint
 • Nézet utcai

Hasonló ingatlanok

Fashion street

Eladó

Fashion street

99.900.000Ft
7 hónap telt el a közzététel óta

Budapest belvárosában, V. kerületben, a Deák Ferenc utcában eladó egy nagyon szépen felújított, utcai nézetű lakás. Az épület jellegzertes, kitűnik a többi, körülötte található épület közül. Modernebb, kocka épület.  A lépcsőház zárt, rendezett, liftes. Kicsi lakóközösség van, emeletenként három lakással. Jó hangulatú, tiszta, rendezett. A lakás elosztása ideális. Mérete:49 nm. Elosztása: előszoba, szeparált toalett, fürdő, […]

49 m2
2
1
Egyedi lakás Budapest belvárosában

Eladó

1 év telt el a közzététel óta

Egyedi lakás Budapest belvárosában Budapest V. kerületben eladó egyedi megoldásokkal kialakított, gyönyörűen felújított ingatlan. Olyan egyedi megoldásokkal, stílusosan kialakított, amilyet igazán ritkán talál a piacon.Most lehetősége nyílik tulajdonosa lenni ennek a gyönyörű otthonnak. Alaprajza átlátható, ideális elosztású,- valamint hatalmas, jól élhető tereket rejtő.Gyönyörű nyílászáróin beárad a napfény, átjárja a lakás helyiségeit.Különlegessége továbbá az ún. SMART […]

175 m2
5
2
Felújított , panorámás lakás eladó Váci utcánál

Eladó

1 év telt el a közzététel óta

Budapest legértékesebb területén, az V. kerületben a Fővám térnél, a Váci utca sarkon  található , ígényes ,  felújított lakást kínálom megvételre. A feújítás magas színtű anyagokkal kivitelezett, s egy ideális alaprajzzal párosul. Átgondolt , megtervezett otthon. Egyedi ,izgalmas stílusa van,   részletgazdag megoldásokkal. Mérete 83 nm. Utcai ablakaiból panoráma tárul elénk, a Dunát is csodálhatjuk. […]

83 m2
3
2